Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Manchester “vörös” felén is felfigyeltek a Girona remeklésére! – sajtóhír

Mint arról korábban beszámoltunk, a Girona fiatal brazil támadója Savinho a nyártól nagy valószínűség szerint a Manchester City együttesénél folytatja pályafutását. A brazil válogatott keretében újonnan meghívott szélsőt könnyen lehet, hogy követheti Manchesterig csapattársa, Miguel Gutierrez is (…)

 

(…) A 22 esztendős spanyol balhátvéd nagyszerű idényt fut a La Ligában, ahol amellett, hogy alapembere lett a Gironának, posztján a liga legjobbjai között tartják számon az aktuális idényt tekintve.

A Real Madrid nevelésű, a blancókat a több játéklehetőség reményében 2022 nyarán elhagyó Miguel fejlődését jól jelzi, hogy klubváltása óta megötszöröződött a piaci értéke: a mértékadó Transfermarkt becslése alapján jelenleg 20 millió eurót ér.

A modern balhátvéd minden tulajdonságával rendelkező, az előkészítésekben is jeleskedő (6 gólpassza van a bajnokságban 27 találkozón – a szerk.) Miguel a spanyol sportsajtóban megjelentek szerint követheti Savinhot Manchesterig, hiszen a Manchester United kívánságlistáján szerepel a neve.

A tulajdonosváltást követően, nyáron komoly átalakulás elé néző “vörös ördögök” a hírek szerint balhátvéd poszton mindenképpen erősítenének a nyáron, az angol klubok anyagi lehetőségét ismerve, Miguel Gutierrez piaci értéke, valamint 2027-ig szóló szerződése biztosan nem riasztaná el az MU-t a konkrét lépésektől.