Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Thomas Tuchel aggódik Harry Kane sérülése miatt

Ahogy arról beszámoltunk, a Bayern München 5-2-es győzelmet aratott szombaton a Darmstadt felett a Bundesliga 26. fordulójában, ám úgy tűnik, hogy a meccsen megsérült a csapat gólvágója, Harry Kane is.

 (Photo by Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images)

Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője reméli, hogy Harry Kane nem szenvedett súlyos sérülést, miután a Darmstadt elleni szombati győzelmük során bokaficam miatt le kellett cserélni. A 30 éves angol csatár az 5-2-es győzelem végén ütközött neki kapufának, és azonnal le is vitték a pályáról.

Kane a meccsen megszerezte szezonbeli 31. bajnoki gólját, többet, mint amennyit eddig bármelyik játékos a Bundesligában debütáló szezonjában szerzett. Ez egyben személyes rekord is Kane számára, aki korábban még soha nem szerzett 30-nál több gólt egy bajnoki szezonban korábbi klubja, a Tottenham Hotspur színeiben.

Tuchel jelezte, hogy még túl korai lenne megmondani, hogy játékosa meddig maradhat harcképtelen, mivel a Borussia Dortmund elleni Der Klassiker és az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő a láthatáron van.

“Megbotlott, nekiment a kapufának és kifordult a bokája. Most jegeli, de még nincs diagnózis. Várnunk kell aztán meglátjuk, és reméljük, hogy mindez csak egy ijesztő jelenet volt”

– mondta Tuchel.

Kane-t beválasztották az angol válogatott keretébe a Brazília és Belgium elleni barátságos mérkőzésekre ebben a hónapban, míg a Bayern március 30-án a rivális Dortmundot fogadja, április 9-én pedig az Arsenalhoz utazik.