Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülése miatt visszatért a Ferencváros tehetsége

A kölcsönben a Zalaegerszeget erősítő fiatal magyar labdarúgó sérülése miatt visszatért a Ferencvároshoz…

A Ferencváros által januárban megszerzett Gruber Zsombor a tavaszt a Zalaegerszegnél tölti kölcsönben, azonban csapata legutóbbi bajnokiját sérülés miatt kihagyta. Azóta kiderült, hogy a tehetséges labdarúgó részleges szalagszakadását szenvedett, így súlyos sérülését most a fővárosiak orvosi stábja kezeli.

Mint ismert, a 19 éves támadó március 17-én, a ZTE Debrecen elleni bajnokiján kapott rúgást a bokájára, majd később nem is tudta folytatni a játékot. A sérülés miatt kihagyta csapata szombati Diósgyőr elleni bajnokiját, ahol az egerszegiek 5–1-es győzelmet arattak.

“A kezelést követően ugyan próbálkoztam a játékkal, de a fájdalmaim nem tették lehetővé a folytatást. Minimum két hét a felépülés, de előfordulhat, hogy annál is hosszabb időt vesz igénybe. Pedig segíteni szeretnék a ZTE-nek a hátralévő bajnoki fordulókban” – mondta el a játékos a Metropolnak.

“Most alkalmam nyílik a leendő játszótársaim közelebbi megismerésére. Csak az szomorít el, hogy erre egy részleges szakadás szolgáltatott apropót” – tette hozzá Gruber,