Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese szerződést hosszabbítana kulcsjátékosával, Theo Hernándezzel.

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb beszámolói alapján az AC Milan vezetőségének feltett szándéka, hogy a közeljövőben tető alá hozzák Theo Hernández szerződésének a meghosszabbítását. A világ egyik legjobb balhátvédjeként számontartott labdarúgót ugyanis a jelenlegi megállapodása 2026 nyaráig köti a milánói klubhoz, és több topcsapat is szeretné őt a soariban tudni. A hírek szerint a legélénkebben az Alphonso Daviest elveszíteni látszó Bayern München érdeklődik a francia játékos iránt, de ugyanakkor a Real Madrid és a Manchester United is szívesen látná a soraiban a 26 éves játékost. A források alapján a Milan vezetősége legalább további 2 évre szóló hosszabbításban szeretne megállapodni Hernándezzel, ami így minimum 2028 nyaráig biztosan a klubhoz kötné őt. Emellett a hírek szerint a játékos éves fizetését is megemelnék, ami jelenleg éves szinten 4,5 millió eurót tesz ki. A beszámolók arról szólnak, hogy maga Hernández is jól érzi magát Milánóban, így a megállapodás könnyedén megvalósulhat a közeljövőben.

Theo Hernández 2019 nyarán került az AC Milan csapatához, amelynek színeiben azóta 206 tétmérkőzésen 29 gólig és 38 gólpasszig jutott. Piaci értékét 60 millió euróra teszi a transfermarkt.