Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Barca korábbi támadójával erősítene a Bayer Leverkusen! – sajtóhír

Portugál lapértesülés szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen szemet vetett a Sporting Lisszabon támadójára, Francisco Trincaora, aki korábban megfordult az FC Barcelonában…

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

A Record értesülései alapján a Bayer Leverkusen spanyol vezetőedzője, Xabi Alonso szívesen látná csapatában a Sportingot erősítő Francisco Trincaot. A 24 esztendős támadó a szezon első felében inkább kiegészítő játékosnak számított Rúben Amorim együttesében, viszont az idény második feléhez közeledve alapember lett. Szerződése 2026 nyaráig köti a lisszaboni alakulathoz, a transfermarkt pedig 14 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Francisco Trincaot 2022 nyarán először kölcsönvette az FC Barcelonától a Sporting Lisszabon, majd tavaly végleg szerződtették a katalán gárdától. A portugál támadó az aktuális idényben eddig mindent egybe véve 40 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 7 találatot és 8 gólpasszt jegyzett. Korábban megfordult még a Braga és a Wolverhampton színeiben. A portugál válogatottban 2020 és 2021 között 7-szer jutott lehetőséghez, azóta viszont keretbe sem került.