Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megállapodott kapusával a szerződése meghosszabbításáról a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese megállapodott a jelenleg kölcsönben játszó kapusával, Alexander Nübellel a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images)

A német sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Bayern München vezetősége sikeresen dűlőre jutott Alexander Nübellel a közös folytatást illetően. A jelenleg a Stuttgartnál kölcsönben szereplő kapusnak ugyanis 2025 nyaráig van érvényes szerződése a bajor sztárcsapattal, akik az elmúlt időben nyújtott kiváló teljesítménye miatt Manuel Neuer örökösét látják benne. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Nübel csak bizonyos feltételek teljesülése esetén írna alá új megállapodást a Bayernnel, de a hírek szerint a felek mindenben megegyeztek. Ezek alapján a sajtó úgy tudja, hogy Nübel a következő szezont is kölcsönben fogja tölteni a VfB Stuttgartnál, majd ezt követően átveszi Manuel Neuer helyét a Bayern kapujában, akinek 2025 nyarán fog lejárni a szerződése a münchenieknél. A beszámolók szerint Nübel új kontraktusa 2030 nyaráig fog szólni, a hivatalos bejelentésre pedig még a most futó idény vége előtt sor fog kerülni.

Alexander Nübel 2020 nyarán került a Bayern München csapatához, amelynek színeiben eddig összesen 4 mérkőzésen lépett pályára. A 27 éves hálóőr az elmúlt három szezonból kettőt az AS Monaconál töltött kölcsönben, míg a mostani idényben a Stuttgartot erősíti.