Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: újabb fontos játékos dőlt ki sérülés miatt a Bayern Münchennél!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán közölte, hogy az Arsenal elleni BL visszavágó előtt megsérült a csapat egyik meghatározó alakja, Kingsley Coman.

(Photo by Kevin Voigt/Getty Images)

A bajor sztárcsapat hivatalos közösségi felületein közölte a rossz hírt, miszerint Kingsley Coman megsérült a Köln ellen 2:0-ra megnyert szombati bajnokin. A francia játékos izomsérülést szenvedett, ami miatt nem áll majd Thomas Tuchel rendelkezésére az Arsenal elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.

Coman kiesése azért érintheti komolyan a Bayernt, mivel épp az Arsenal elleni 2:2-re végződő londoni mérkőzésen sérült meg Serge Gnabry is, aki szintén nem lesz majd bevethető a jövő szerdai visszavágón. Gnabryt egyébként szintén izomsérülés miatt lesz kénytelen nélkülözni a klub, amit Christoph Freund sportigazgató úgy kommentált, hogy a klub ki fogja vizsgálni az eseteket, mivel igen gyakran történtek ebben a szezonban ilyen jellegű sérülések a csapatnál.

A Bayern München szerdán 21 órától fogja vendégül látni a negyeddöntő visszavágóján az Arsenalt. A felek 2:2-es állásról fogják folytatni a párharcot.