Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: súlyos sérülést szenvedett a korábbi válogatott játékos

magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Kazincbarcika rutinos játékosa egy balszerencsés eset következtében súlyosan megsérült…

 

A Kazincbarcika megerősítette, hogy a csapat vasárnapi mérkőzésen a Nyíregyháza-Spartacus ellen súlyos arcsérülést szenvedett az együttes rutinos labdarúgója, Varga József.

A klub tájékoztatása szerint megkezdődött Varga kórházi kivizsgálása, és az biztos, hogy arccsonttörést is szenvedett, miután összefejelt saját csapattársával, Szabó Balázzsal. A további vizsgálatokat követően lesz pontos diagnózis, illetve akkor lehet megtudni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia a rutinos középpályásnak.

A játékos sérülésekor egyébként nemcsak a hazaiak, hanem a Nyíregyháza teljes egészségügyi stábja azonnal és önzetlenül segített, melyet a barcikaiak a posztjukban megköszöntek.

A 35 éves labdarúgó a Debrecentől való távozása után a múlt hónapban írt alá a Kazincbarcikához, mellyel olyan szerződést kötött, hogy játékos-pályafutása befejezésével a DVTK-val való szakmai együttműködésben kaphat mentor szerepet, hosszabb távon pedig játékosmegfigyelőként is dolgozik majd.