Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válaszolt klubja közleményére a Mezőkövesd légiósa

Az NB I-es sereghajtó Mezőkövesd-Zsóry klubja és a csapat egyik játékosa között nézeteltérés alakult ki…

A Mezőkövesd közleményt adott ki az egyik játékosáról

Mezőkövesd-Zsóry szerb vezetőedzője, Milan Milanovics a Puskás Akadémia elleni, 4-0-ra elvesztett hazai mérkőzés előett azt mondta, hogy sérülés miatt nem számíthat Christian Gomisra, azonban a játékos a közösségi oldalán cáfolta a vezetőedző állításait.

A klub hivatalos közleményben válaszolt a labdarúgónak: “A Mezőkövesd Zsóry FC-nél a bajnoki keretbe bekerülő játékosok kiválasztása a mindenkori vezetőedző feladata. Ez a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin sem volt másképp. Milan Milanovic vezetőedző a hétközben mért edzés adatok és az edzéseken nyújtott teljesítményből arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan.”

Erre a labdarúgó a közösségi médiában újabb üzenetet fogalmazott meg és újabb poszttal jelentkezett. Ebben kifejti, hogy meglepte klubja közleménye és még egyszer hangsúlyozza, nem hagyja, hogy valótlanságokat állítsanak róla, mert ő olyan típus aki mindenkit tiszteletben tart és ezt várná el a klubjától is. Azt is kifejti, hogy több klubban játszott már (a Mezőkövesd a hatodik profi csapata), de ilyen problémája sehol sem volt és kéri még egyszer a Mezőkövesdet, ne terjesszenek róla valótlanságot, mert nem sérült, jó egészségnek örvend.  A klub azon állítására azonban nem reagál, hogy a hétvégén saját csapata meccse helyett a DVSC-t tisztelte meg azzal, hogy kilátogatott a csapat Kecskemét elleni bajnokijára – a Nemzeti Sport úgy tudja, jó barátjával a KTE ellen nem nevezett Brandon Dominguesszel együtt nézték meg a meccset, majd a találkozót követőn este is együtt múlatták az időt a városban.