Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Jorginho szerint kikapcsoltak a Bayern góljánál, ez okozta az Arsenal kiesését

Ahogy arról beszámoltunk, az Arsenal 1-0-ra kikapott a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája-negyeddöntő második mérkőzésén, és ezzel kiesett a sorozatból. Az angolok játékosa, Jorginho szerint abba buktak bele, hogy nem koncentráltak eléggé.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Az Arsenal középpályása, Jorginho szerint koncentrációs hiba döntött a Bayern München javára a szerda esti Bajnokok Ligája-kiesésről.

A múlt heti, az Londonban rendezett első mérkőzésen elért 2-2-es döntetlen után egyenlő esélyekkel léptek pályára a csapatok Münchenbe, ahol Joshua Kimmich 63. percben szerzett fejese döntötte el a mérkőzést, így a németek 3-2-es összesítéssel továbbjutottak az elődöntőbe.

Kimmichet teljesen üresen hagyták az Arsenal védői, és szabadon fejelhetett a hálóba. Jorginho elismerte, hogy a csapatnak jobban kellett volna kezelnie a Raphael Guerreiro keresztlabdáját.

“Azt hiszem, természetesen jobban is védekezhettünk volna”

– mondta a TNT Sportsnak a mérkőzés után.

“Amikor szoros a meccs, és te egy másodpercre kikapcsolsz, akkor gólt kapsz. Nehéz elviselni, de ebben a bajnokságban, ha csak egy kicsit is kikapcsolsz, akkor megfizetsz érte. Sajnos nem jutottunk tovább, de emelt fejjel kell folytatnunk a szezont, mert még mindig van miért játszanunk.”

Mikel Arteta csapata minden sorozatot figyelembe véve zsinórban három meccsen nem tudott nyerni, és szombaton a Wolverhampton Wanderers ellen játszik a bajnokságban, aho a múlt hétvégi, Aston Villa elleni vereség után a Premier League bajnoki reménye lesz a tét.

Az Ágyúsok hat mérkőzéssel a szezon vége előtt a tabella második helyén állnak két ponttal lemaradva a listavezető Manchester City mögött.