Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Ez olyan érzés, amit sohasem lehet megunni”

A Ferencváros a Kisvárda elleni gól nélküli döntetlennel biztosította be az újabb magyar bajnoki címet…

A Ferencváros zsinórban hatodik bajnoki címét követően a klub sportigazgatója, Hajnal Tamás a Sportrádióban értékelt:

“Ez olyan érzés, amit sohasem lehet megunni. Sorozatban hatodszor szereztük meg a bajnoki címet, ez a klubunk fennállása óta először fordul elő. Nagyon büszkék vagyunk.Mi mindig saját magunkkal szemben állítunk fel magas elvárásokat, a maximumot szeretnénk kihozni magunkból. Ez vezérelt minket az egész évad során. Persze mindig jó, ha van egy rivális, amely nagyobb teljesítményre ösztönöz. Kihívásokkal teli évad volt, és amikor kellett, mindig a megfelelő konzekvenciákat vontuk le, megfelelő döntéseket hoztunk.”

“Jó úton járunk, de nem szabad hagyni, hogy ez a folyamat megszakadjon, tenni kell azért, hogy még tökéletesebbé váljanak a folyamatok, automatizmusok. A repertoárunkat is szeretnénk bővíteni, hogy csapatként még magasabb szintre kerüljünk. Sikerült elérnünk, hogy ne kelljen túl nagy változtatásokat eszközölni a keretben, de terv, hogy egy-két pozícióban emeljük a konkurenciaharcot, és ezáltal a szintet is” – mondta el a sportigazgató a jövőbeli tervekre nézve.

A bajnokság megnyerése után a Ferencvárosnak még a Magyar Kupa maradt ebben a szezonban, amely sorozatban a Nyíregyháza-Spartacus ellen vívja az elődöntőt.