Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: lemondott a kiesés ellen harcoló csapat edzője – sajtóhír

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) kieső helyen álló BVSC-Zugló vezetőedzője lemondott posztjáról…

A Nemzeti Sport értesülései szerint Szekeres Tamás lemondott az NB II-ben szereplő BVSC-Zugló vezetőedzői posztjáról, miután a csapat az utolsó négy meccse elvesztésével a kieső zónába süllyedt.

A lap úgy tudja, hogy az egykori válogatott labdarúgó hétfőn már el is köszönt a csapattól, a tegnapi edzést pedig Kincses Ádám korábbi megbízott vezetőedző, jelenleg másodedző tartotta. Az, hogy ki lesz a továbbiakban az eddig 30 pontot szerző BVSC trénere, még nem tudni, a Sportal szerint nem kizárható, hogy a hátralévő fordulókban Kisteleki István szakmai igazgató irányítja a bennmaradásért küzdő csapatot, míg Szekeres más pozícióban marad a klubnál.

A “vasutasok” a feljutást kiharcoló Urbán Flóriánnal kezdték a szezont, de a gyenge eredmények hatására Kincses ugrott be, majd november végétől Szekeres látta el a feladatokat.

A BVSC 29 forduló alatt szerzett 30 pontjával a legjobb kieső helyet foglalja el a bajnokságban, egyetlen ponttal lemaradva az utolsó bennmaradó helyet elfoglaló Pécsi MFC mögött.