Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németországban köthet ki a Fehérvár csatára – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint a Fehérvár tehetséges támadója ismét légiósnak állhat, és Németországban készül folytatni pályafutását…

A Nemzeti Sport információi szerint a Fehérvártól legutóbb a Diósgyőri VTK-nak kölcsönadott Szabó Levente a német másodosztályú Braunschweignél folytathatja pályafutását.

A 24 éves támadó a Sárszentmiklós és a fehérvári Főnix Gold utánpótlásában nevelkedett. Szabó 16 évesen Olaszországba került, ahol az Atalanta és a Genoa korosztályos együtteseinél fordult meg, majd 2019-ben a Fehérvárhoz tért haza. Az elmúlt években jobbára kiegészítő szereplő volt az első csapatnál, menet közben többször kölcsön adták őt, így megfordult BudaörsönBudafokon és Kecskeméten is.

Az elmúlt szezon őszi felében 16 mérkőzésen négy találatot és két előkészítést szorgoskodott össze, azonban a több játéklehetőség érdekében a fehérváriak hajlandóak voltak újból kölcsönben megválni tőle. Szabó tavasszal 12 meccsen háromszor volt eredményes a DVTK színeiben.

A forrás úgy tudja, hogy a támadó a kölcsön után végleg elhagyhatja a Fehérvárt, amennyiben leszerződik a 2. Bundesliga előző idényében a 15. helyen végző csapathoz.