Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: megérkeztek Németországba a magyar válogatott tagjai

A magyar válogatott tagjai a hétfői napon elutaztak a pénteken kezdődő Európa-bajnokság helyszínére Németországba…

(Photo by Carsten Harz – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az mlsz.hu beszámolójából kiderült, hogy a magyar válogatott hétfő délelőtt még Telkiben tréningezett, Marco Rossi szövetségi kapitány labdás edzést vezényelt, melyen Callum Styles és Loic Nego nem vett részt.

Az edzés után a csapat összecsomagolt, majd a játékosok közös fotókkal és autogramokkal kedveskedtek a búcsúztatásukra összegyűlt gyerekeknek, a McDonald’s Fair Play Cup győztes csapatainak, az OTP Bank Bozsik-programban részt vevő focistapalántáknak és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az MLSZ együttműködésében évente megrendezett FETE Kupa résztvevőinek, vagyis a hátrányos helyzetű településeken focizó gyerekeknek.

A búcsúztatásra az M4 Sport stábja is Telkibe érkezett, a játékosokkal, valamint a stáb tagjaival a válogatott korábbi játékosai, Bogdán Ádám és Dragóner Attila is készített interjúkat.

Az európai zivatarzónák miatt az Eb-re utazó csapat repülőgépe kisebb késéssel indult el Budapestről, így kevéssel este fél 7 után szállt le a friedrichshafeni repülőtéren, ahol népes gyerekcsapat várta az együttest. Egy órával később Weiler Simmersbergbe megérkezve még nagyobb tömeg fogadta a csapatot, vagyis a helyiek megadták a módját a csapat köszöntésének.