Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője sorsáról az NB I feljutója – HIVATALOS

A magyar bajnokságba (OTP Bank Liga) frissen feljutó ETO FC Győr bejelentést tett a csapat vezetőedzőjéről…

 

Az ETO FC Győr hivatalos oldalán erősítette meg, hogy 2026-ig meghosszabbította az elmúlt idény hajrájában kinevezett Borbély Balázs vezetőedzői szerződését.

A 44 éves edző az NB II-es szezon utolsó öt fordulójában öt győzelemre vezette a csapatot, az ETO pedig ezzel kilenc év után kiharcolta a visszavjutást az élvonalba. Borbély a százszázalékos mérleggel meggyőzte a klub vezetését arról, hogy tovább folytassa a megkezdett munkát a csapat élén.

Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője. Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez más kávéház, magasabb a színvonal. Ennek tudatában szeretnénk megerősíteni a csapatot, olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk” – mondta el Borbély a hosszabbítást követően..