Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: idegenben ért el döntetlen a Spurs egy kiesőjelölt ellen – Videóval

A 34. forduló csütörtöki játéknapján kora este egy izgalmasabb és egy unalmasabb mérkőzést láthattunk, a Tottenham nem bírt a Bournemouth együttesével, míg az Everton hazai pályán csupán döntetlen ért el a Southampton ellenében.

Az első játékrész nem telt óriási iramban, és hatalmas lehetőségekig sem jutottak el a csapatok, ami mondhatni megszokott, ha egy olyan mérkőzést nézünk, amelyen az egyik együttes José Mourinho trenírozza. Sőt, a második félidőben sem történt túl sok izgalom, a Bournemouth a 90. percben gólt szerzett, amelyet a VAR segítségével Tierney játékvezető érvénytelenített. Ennek a döntetlennek egyik csapat sem örülhet, a Bournemouth így továbbra is a kieső 18. helyen tanyázik.

Bournemouth – Tottenham 0-0 
(0-0)
Játékvezető: P. Tierney, Helyszín: Vitality Stadium (Bournemouth)
Gólszerzők: –

A mérkőzés mezőnyharcban gazdag volt, helyzetekben kevésbé az elején. A vezetést a vendégek megszerezhették volna a 28. percben büntetőből, de Ward-Prowse elhibázta, így maradt a 0-0. Azonban nem sokáig, ugyanis egy gyors támadás végén Danny Ings, ha szerencsével is, de megszerzi a vezetést a vendégeknek Stuart Armstrong kiváló passza után(0-1). Az Everton viszont még az első játékrészben egyenlíteni tud, Lucas Digne remek kiugratását vette át kiválóan Richarlison, majd lőtt a kapuba (1-1). A második játékrész már kevésbé sikerült izgalmasra, így igazságos döntetlen született.

Everton – Southampton 1-1 (1-1)
Játékvezető: L. Mason, Helyszín: Goodison Park (Liverpool)
Gólszerzők: Richarlison (43′) ill. D. Ings (31′)

A 34. forduló további eredményei:

Csütörtök:
21:15 Aston Villa – Manchester United (Digi Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása