Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozni kíván a PSG egyik legjobbja! – lapértesülés

A Mundo Deportivo információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain egyik legjobbja a szezon végén távozni szeretne, miután a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából a Barcelona ellenében, ráadásul nem éppen hétköznapi módon. 

letöltés

A katalán napilap úgy értesült, hogy a PSG olasz válogatott középpályásánál, nevezetesen Marco Verrattinál kiverte a biztosítékot a Barca elleni kiesés a BL-ből. A 24 esztendős labdarúgó állítólag értesítette képviselőjét, hogy a nyáron szeretne távozni a francia együttestől. Érdeklődőben egyébként nincsen hiány vele kapcsán, legalábbis a hírek szerint. Verrattit összeboronálták már a Barcelonával, a Bayern Münchennel és a Juventusszal is.

Marco Verratti 2012 nyarán csatlakozott Paris Saint-Germain keretéhez. A francia sztárcsapat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 189 találkozón jutott szóhoz, melyek során 5 alkalommal volt eredményes illetve 34 gólpasszt osztott ki a társai között. Nem mellesleg jelenlegi állomáshelyéhez 2021 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 40 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár