Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Monaco nem adta fel, harcolni fognak a City ellen – előzetes

Egy izgalmas és parázs hangulatú első mérkőzés után most Monacóba utaznak Guardioláék, ahol kényelmes előnnyel várják a visszavágót. Vajon képes lesz fordítani Falcao vezérletével a hazai csapat?

monman

 Az előző meccs összefoglalója

Igazán izgalmas odavágón vannak túl a csapatok, ahol összesen 8 találat született. Egymásra válaszoltak a gólokkal, de végül a Manchester City jött ki győztesen a csatából. A Monacónál Falcao duplázott, és az egyik legígéretesebb fiatal tehetség Mbappe is gólt lőttt, míg Guardiola gárdájánál Agüero szerzett kettőt, mellette pedig Sterling, Stones és Sané is betalált.

Esélylatolgatás

A Monaco nem áll túl jól, a két idegenben lőtt gólnak viszont örülhet, hiszen ha nem kapnak egyet sem, akkor csak kettőt kell szerezniük a továbbjutáshoz. Viszont ha a Manchester City akár csak egy gólt talál, akkor már nagyon nehéz helyzetben lesznek, de a Barcelona feltámadása után bármi megtörténhet. A negyeddöntőbe jutás nagyobb esélyese viszont így is a manchesteri klub marad.

Sérültek, hiányzók

A Manchester Citynél nem történt sok változás az első meccshez képest, továbbra is két sérültjük van Gabriel Jesus és Gündogan személyében, de a hírek szerint Kompany a második félidőben csereként pályára fog lépni. A Monacónál  Kamil Glik eltiltását tölti majd, de Jemerson már játszani fog a védősorban. Gabriel Boschilia és Guido Carrillo sérülés miatt maradt ki a keretből.

Várható kezdőcsapatok

AS Monaco: Subasic; Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy; Silva, Bakayoko, Fabinho, Lemar; Mbappe, Falcao.

Manchester City: Caballero, Sagna, Stones, Clichy, Kolarov, Yaya Touré, David Silva, De Bruyne, Sterling, Sané, Agüero.

TV:

AS Monaco – Manchester City 20:45 M4 Sport

Kedvcsináló a meccshez: