Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – augusztus 10.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Manchester City: A transzfer időszak még nem zárult le, és rengeteg City játékos bizonytalan még a jövőjével kapcsolatban. Nem mindenki bízhat abban, hogy Pep Guardiola hosszútávon fog a munkájára számítani, annak ellenére, hogy a szezon előtti mérkőzéseken még bizonyíthattak. Részletekről itt olvashatnak.

Dortmund: Miután a hírek szerint a Liverpool elutasította a Barca második ajánlatát is Coutinhóért, ismét a Borussia Dortmund csapatában játszó Ousmane Dembele érdeklődése felé fordultak, akiről a német klub jelenleg nem tud semmit. Bővebben itt.

Barcelona: Sajtóértesülések szerint az AS Roma közel áll ahhoz, hogy több játéklehetőséget kínálva, megszerezze az FC Barcelona saját nevelésű szélsőjét, Munir El Haddadit. Bővebben itt.

Chelsea: a címvédő Chelsea újra bepróbálkozik a szélvész gyors Chamberlainért, akit a rivális Arsenal együttesétől csábítana Conte a Stamford Bridgre. A hírek szerint 35 millió fontot kínálnak a londoni kékek a riválisnak. Bővebben itt.

Tottenham: az angol Premier League legutóbbi szezonjának ezüstérmese a Tottenham szerződtetni szeretné az Ajax Amszterdam tehetséges védőjét Davinson Sánchez-t. Bővebben itt.

Manchester United: a Tottenham angol válogatott védője egy interjúban elárulta több fizetésre vágyik és trófeákra és akár kész távozni is a londoni klubtól. A Manchester United pedig szívesen szerződtetné a rutinos védőt. Részletekről itt olvashatnak.

Mairseille: újabb játékossal erősített a francia élvonalban szereplő Olympique de Mairseille együttese, akik ezúttal az Aston Villa 23 esztendős védőjét Jordan Amavi-t vették kölcsön.

Crystal Palace: az angol élvonalban szereplő Crystal Palace egy évre kölcsönvette a Manchester United fiatal tehetségét Timothy Fosu-Mensah-ot.