Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann durván megsértette a bírót – VIDEÓVAL

Tegnap esti cselekedetét követően komoly eltiltásra számíthat az Atlético Madrid csatára, Antoine Griezmann. A francia támadó ugyanis a 67. percben duplán kiérdemelte magának a sárgalapot, aminek köszönhetően már mehetett is zuhanyozni. Sportszerűtlen viselkedése miatt pedig aligha csak arról van szó, hogy 1-2 meccses eltiltást fog kapni.

griezmann001

Ugyan bravúrosan a sírból, pontosabban kétgólos hátrányból hozott vissza legalább egy pontot az Atlético Madrid, sokba kerülhet még ez a botlás a fővárosiaknak. Nem is biztos hogy a döntetlen a nagyobb a Simeone-csapat számára, hanem sokkal inkább Antoine Griezmann elvesztése.

A francia kulcsember a találgatások szerint akár négy mérkőzésre szóló eltiltást is kiérdemelhet. Történt ugyanis, hogy a tegnapi meccs 67. percben előbb feldobta magát a tizenhatoson belül, majd miután észlelte, hogy Martínez Munuera játékvezető nem ette meg a színészkedését, még nemes egyszerűséggel le is szarozta azt.

A Goal.com szerint ugyanis Griezmann csupán ennyit mondott az első sárgalap láttán:
„Te egy szar vagy!”.

Vajon tényleg komoly eltiltást érdemel ezért a vétkes? És Griezmann hibája akár már most megpecsételheti az Atléti bajnokicímről szőtt álmait?

https://www.youtube.com/watch?v=MjfJCUvHoRI

Balogh József