Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Vereséggel zárta második meccsét a Vidi

Lejátszotta újabb összecsapását a kétszeres magyar bajnok Spanyolországban. Az ellenfélnél két korábbi jó ismerőst is köszönthettek.

103258

Folytatta felkészülését a sikeresebb tavaszra a Videoton, amely második helyen áll az OTP Bank Ligában a Ferencváros mögött, és nem titkolt célja a bajnoki cím megszerzése. Ennek okaként igyekszik erős ellenfelekkel összecsapni Marko Nikolics csapata. A benidormi második meccsen éppen a lengyel Wisla Kraków volt az ellenfél, amelynek kispadján az a Joan Carrillo ül, aki korábban a fehérváriakkal 2010-2011-ben bajnoki címet szerzett, míg a középpályán Nikola Mitrovics kapott szerepet.

103239

Jól kezdett a magyar alakulat, hiszen az első negyedóra végén csak az asszisztens intése miatt nem került előnybe Stopira révén, majd nem sokkal később Lazovic szabadrúgását védte bravúrral a lengyelek kapusa. A folytatásban átvette az irányítást a krakkói együttes, Kolar több ízben is veszélyeztetni tudott, a fehérváriak egészen az első félidő hajrájáig bírta a nyomást. Ekkor Mitrovics szabadrúgásából szerzett vezetést a lengyel együttes.

Fordulás után nem alakult ki már nagyobb lehetőség egyik kapu előtt sem, mindazonáltal egy tizenegyest így is számon kértek a piros-kékek, miután Kovács lábára rátartottak. Így aztán maradt az eredmény, amelyet a Gliwice ellen lehet javítani pár nap múlva.

103294

Videoton – Wisla Kraków 0-1 (Mitrovics, 45.)

A Videoton összeállítása:
1. félidő: Tujvel – Fiola, Juhász, Tóth B., Stopira – Nego, Varga J., Nikolov, A. Hadzic, Kovács I. – Lazovic. 2. félidő: Kovácsik – Bolla, Mocsi, Tóth B., Tamás – Szabó, Réti, Varga J., Pátkai – Kovács I. – E. Hadzic.

~GS~