Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botlott a Roma, elléphet a Juventus

A Roma nem bírt a Palermóval, csak 1-1-re futotta a fővárosiak erejéből, ezzel pedig komoly lehetőséget adtak nagy riválisuknak, a Juventusnak.

Kép forrása: Facebook/AS Roma

Kép forrása: Facebook/AS Roma

Palermo – AS Roma: 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Dybala (2.) ill. Destro (54.)

A találkozó rémálomszerűen indult Rudi Garcia együttese számára, Davide Astori eladott labdájával Franco Vázquez ugratta ki Paulo Dybalát, aki nem is hibázott, és Morgan De Sanctis mellett a bal alsóba lőtt, 1-0. Megpróbáltak gyorsan magukhoz térni a fővárosiak, ez hellyel-közzel sikerült is nekik, azonban Stefano Sorrentino kapujára nézve nem tudtak komolyabb veszélyt teremteni.

A játékrész derekán Juan Manuel Iturbe beadása már úgy nézett ki, célba ér, érkezett azonban Giancario Gonzalez, és még időben menteni tudott. Fél óra után Mattia Destro lábában lehetett volna az egyenlítés, de a válogatott támadó nem tudta átvenni Adem Ljajic labdáját, így maradt a 0-0. A félidő végén De Sanctis még megmutatta kvalitásait, Edgar Barreto fejesét húzta le a levegőben úszva a rutinos hálóőr.

A fordulás után felébredtek a fővárosiak, előbb Destro fejese szállt mellé, majd Miralem Pjanic kísérlete tévesztett célt. Az 54. percben megtört a jég, Kevin Strootman középre bólintott labdáját Destro sodorta becsúszva a hálóba, 1-1. Egy órához közeledve azonban ismét a hazaiaknál lehetett volna az előny, Dybala azonban másodszor már nem tudta megverni De Sanctist.

Negyed órával a vége előtt kapott egy kis előnyt a Roma, Dybala vádlija adta meg magát, így pedig távozott a pályáról a hazaiak legveszélyesebb játékosa. A végére Rudi Garcia még Francesco Tottit is bedobta, de ezúttal a kapitány sem tudott segíteni, maradt az 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=GIPlDeiyMno

R@mbo