Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 11.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb  átigazolási híreit.

13592788_1178701218870170_9079222192542992056_n

Real Madrid: a királyi gárda Paul Pogba helyett egy másik francia játékost szerződtetne. Az angol bajnok Leicester City játékosát N’Golo Kantet.

Arsenal: Komoly igazolást terveznek még a nyár folyamán a londoniak. A két célpont Alexandre Lacazette a Lyon gólvágója és Julian Draxlet a Wolfsburg játékosa. A két játékosért hírek szerint 100 millió fonto fizetnének az ágyúsok.

Liverpool: a vörösök a PSG játékosát  Lucas Mourat és a Mönchengladbach fiatal német játékosát Mahmoud Dahoudot szerződtetnék. Jürgen Klopp mindenképpen szeretne még 2-3 játékost igazolni.

Tottenham: angol lapértesülések szerint a Spurs szerződteti a holland AZ Alkmaar válogatott támadóját Vincent Janssent, akit akár a hét folyamán bejelenthetnek. Hírek szerint 18,8 millió font körüli összeget fizetnek a hollandoknak a Spurs tulajdonosai.

Wolfsburg: a farkasok egy évre kölcsönvették a Real Madrid játékosát Borja Mayoralt adta hírül a német klub honlapja.

Newcastle: Az Európa-bajnokság döntőjében remeklő Moussa Sissokot a Newcastle csapata 35 millió font alatt nem kívánja eladni. A játékos iránt főként az Arsenal érdeklődik.

West Ham: Bejelentette harmadik nyári igazolását is a West Ham United, Sofiane Feghouli és Havard Nordtveit után Slaven Bilic egy régebbi játékosa, Gökhan Töre is érkezik. 

Southampton: a szentek játékosa Graziano Pellé nem tudott ellenálni a pénz csábításának és Kínába igazolt. Bővebben itt.  Az olasz játékos helyett már is igazoltak a Southamtpon vezetői a Bayer Münchenből. Részletek itt találhatóak.

Middlesbrough: az újonc csapat már javában készül az új szezonra, próbálják a keretet erősíteni. A legújabb kiszemelt Alvaro Negredo a Manchester City támadója aki legutóbbi szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben.

West Bromwich: új szerződést ír alá a WBA támadója Berahino. Az új kontraktus értelmében a játékos 2020-ig marad a West Bromwich játékosa.

Forrás: skysports.com, goal.com, Southampton hivatalos oldala, marca.com