Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Barcelonából jöhet az erősítés

Az FC Barcelona játékosát nézték ki maguknak Londonban arra az esetre, ha netán elhagyná őket a német kiválóság, Mesut Özil.

Kép: IBTimes

Kép: IBTimes

Nagyon nehéz hónapok előtt áll az Arsenal, hiszen az Ágyúsok rettenetes szezont zárnak és még Arsene Wenger távozására is jelentős az esély, ami óriási változást jelentene a klub életében. Minden bizonnyal a játékoskeretben is lesznek majd cserélődések, mindenre fel kell készülniük.

Nem kizárt, hogy olyan kiválóságok is, mint Alexis Sanchez, vagy Mesut Özil is a távozás mellett dönt – főleg utóbbi pótlására sikerült állítólag találniuk egy megfelelő embert. Török lapinformációk szerint ugyanis Arda Turan a kiszemelt Özil esetleges távozása esetén.

Özil még nem egyezett meg a szerződéshosszabbításról és már csak 12 hónap van hátra a jelenlegi kontraktus lejártáig. A CNN Turk úgy tudja, hogy 25 millió fontot is kifizetne az Arsenal Ardáért, a Barcelona pedig vélhetően el is fogadná az ajánlatot.

Hasonló hírek felmerültek már korábban is a kispadot koptató török középpályás kapcsán, ám ügynöke jelezte, Arda Turan boldog Barcelonában és nincs megkeresésük az Arsenaltól.