Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Íme a hétvége góljai

Ezúttal a megszokottól eltérően már vasárnap leadjuk a hétvége összefoglalóit. Gondolva arra is, hogy vannak olyan olvasóink akik inkább a hét utolsó napján néznék meg a gólokat, mint hétfőn. Szép gólokban ezúttal sem szenvedtünk hiányban. Szerencsére az összes bajnokin esett gól, így minden összefoglalót érdemes megnézni.

Mezőkövesd – Újpest 1-3

A középcsapatok csatáját az újpestiek nyerték.

Debrecen – Haladás 4-2

A Loki magabiztosan verte a Haladást, s fontos is volt a siker, hiszen a mögötte tanyázó Diósgyőr nyert Pakson, míg az MTK ikszelt a Videotonnal. A siker csak akkor ér valamit, ha jövő héten Felcsúton is begyűjtik a három pontot.

MTK – Videoton 1-1

A Vidi játékáról az elmúlt három hétben kiderült, hogy Darko Lazovics hiányában nincs ki szervezze a játékot. Az eltiltását töltő szerb támadó nékül a megszerezhető 9 pontból, csak 5-t sikerült megszerezni.

https://www.youtube.com/watch?v=-9UIzm1_5g8#action=share

Paks – Diósgyőr 0-1

A Diósgyőr a múlt heti soproni veresége után visszatért a helyes útra, s ezúttal Paksról hozta el a három pontot. Szerencsétlenségükre mivel az ellenlábasok is pontot szereztek továbbra is kieső helyen tanyáznak.

https://www.youtube.com/watch?v=DZfErSDUZkM#action=share

Gyirmót – Ferencváros 2-3

A Fradi a tegnapi napon 38.születésnapját ünneplő Gera Zoltánnak köszönhetően megszerezte a győzelmet. A válogatott középpályás mesterhármast ért el, így csapata négy forduló után újra győzelemnek örülhetett. Igaz a dobogó elég távolinak tűnik, hiszen a Vasas öt pontra van a zöld-fehérektől.

Vasas – Bp. Honvéd 1-0

A Vasas tavaszi gyengébb szereplése a rangadók megnyerésével kezd egyenesbe kerülni. Az elmúlt hetekben legyőzte a Vidit a Fradit, s tegnap a Honvédot is. Nagy Gergely kiválóan védett, az ő bravúrjaira is szükség volt (köztük egy tizenegyes védése) a három pont begyűjtésére.

Endrődi Dávid