Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho eladná De Geát a Realnak de….

David De Gea Manchesterből Madridba igazolása már régóta napirenden van, és most az angol lapok úgy tudják, hogy Jose Mourinho hajlandó is lenne megválni kapusától, de csak ha Real Madrid valamelyiket teljesíti a két feltétele közül. 

sport-preview-de-gea-morata

Forrás: thesun.co.uk

Az olasz lapok már tényként kezelik, hogy Alvaro Morata megegyezett az AC Milan csapatával, de angol lapértesülések szerint Mourinho még nem adta fel, hogy megszerezze a spanyol támadót. A portugál edző hajlandó lenne eladni hálóőrét a Real Madridnak mindössze 25 millió euróért, viszont cserébe szeretné bevenni Moratát is az üzletbe. Ha a csatárt nem akarják eladni, akkor viszont 75 millió eurót kér a kapusért.

Morata nagyon jó kapcsolatot ápol Mourinhóval, miután az ő edzősége alatt mutatkozhatott be a Real Madrid felnőttcsapatában, viszont úgy tűnik, hogy a spanyol csatár inkább Olaszországot preferálná a Premier League helyett.

A fiatal spanyol csatár nagyon jó idényt futott, a második legtöbb gólt érte el a Real Madridban Cristiano Ronaldo mögött úgy, hogy sokkal kevesebb játékperccel rendelkezik, mint francia vetélytársa, Karim Benzema.