Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 13.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Manchester City: Egybehangzó angol források szerint megköttetett az egyezség a Tottenham és a Manchester City között: az angol válogatott jobbhátvéd, Kyle Walker klubot vált és égszínkékbe öltözik. A Spurs védője 50 millió fontért vált klubot a hírek szerint.

AS Roma:  Sky Sports információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City algériai válogatott játékosát Riyad Mahrez-t az AS Roma szeretné szerződtetni. Részleteket itt olvashatnak.

Leverkusen: A Bundesligában előző szezonban csalódástkeltően szereplő gyógyszergyáriak a rivális Borussia Dortmund csapatától igazoltak, nevezetesen Sven Bendert. A transzfer részletei itt olvashatók.

Dortmund: Az Arsenal francia válogatott támadója Oliver Giroud minden bizonnyal távozik Londonból Lacazette érkezésével és a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund együtteséhez igazolhat a legfrisebb hírek szerint.

AC Milan: A nyári átigazolási szezon legnagyobb legváratlanabb transzfere van készülőben. Egybehangzó lapértesülések szerint az olasz AC Milan ajánlatot tett a Juventus labdarúgócsapatának Leonardo Bonucciért.

Arsenal: Az ágyúsok a nyári átigazolási szezon további részében legfőképpen Thomas Lemar leigazolására szeretnének koncentrálni. A Monako középpályásáért Arséne Wenger együttes 40 milliót kínál a francia bajnoknak.

Sevilla: Samir Nasri a Manchester City francia játékosa aki az előző szezont a Sevilla együttesénél töltötte kölcsönben a Serie A előző szezonjában ezüstérmes AS Roma együttesénél folytathatja.

Köln: A német bajnokságban szereplő FC Köln hivatalos oldalain jelentette be, hogy Anthony Modeste-et eladta a kínai Tianjin Quanjian együttesének. A kínaiak a hírek szerint 35 millió eurót fizettek a támadóért.