Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nyár transzfere! A riválishoz igazolt a válogatott védő – hivatalos

A tegnapi nap folyamán robbant a bomba, miszerint a Juventus válogatott védője mégsem Angliába igazol, hanem ligán belül vált klubot és a torinói klub riválisához igazol.

A.C. Milan - Leonardo Bonucci a Casa Milan

Tegnap kezdett el terjedni a hír az olasz sajtóban, hogy Leonardo Bonucci a Juventustól az AC Milanhoz igazol. Akkor még csak pletyka volt, viszont nem telt el sok idő, amikor az egész valósággá vált, ugyanis mint a nap folyamán beszámoltunk róla Bonucci már meg is érkezett Milánóba a Juventus olasz válogatott védője. Péntek este pedig az AC Milan hivatalos honlapján jelentette be a nyár legváratlanabb transzferét hajtotta végre és  óriási meglepetésre leigazolta a Juventustól Leonardo Bonuccit. Az olasz játékos a következő napokban átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja ötéves szerződését a milánói együttessel. A hírek szerint a milánói gárda 40 milliót fizet a torinóiaknak a 30 esztendő olasz válogatott védőért.

Bonucci 2010 óta szerepel a Juventusnál és ezalatt 319 mérkőzésen szerepelt a torinói gárdában és 21 gólt is szerzett. A torinói együttese Bonucci hat bajnoki címet, három Olasz kupát és három szuperkupát is nyert.

A milánói együttes komoly erősítéseket hajtott már végre a jelenleg is tartó átigazolási szezonban, már hét játékost igazoltak a piros-feketék. A milánói együttesben folytatja pályafutását ugyanis: Franck Kessie (Atalanta, kölcsönbe), André Silva (FC Porto, 38 millió), Mateo Musacchio (18 millió), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg, 18 millió), Hakan Calhanoglu (Leverkusen, 22 millió), Fabio Borini (Sunderland, kölcsönbe), Andrea Conti (Atalanta, 25 millió)  A milánói együttes összesen 170 millió eurót költött új igazolásokra az eddigi transzfer időszakban.

A nap legfrissebb átigazolási híreit és pletykáit egy cikkben összegezzük (KATT)

Kép forrása: AC Milan hivatalos oldala

O.G.