Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 15.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Liverpool: Jürgen Klopp továbbra is ragaszkodik a Bundesliga előző szezonjának ezüstérmese a Lipcse középpályása Naby Keitához. Hiába utasította vissza Gulácsi csapata a vörösök előző 57 millió fontos ajánlatát, Klopp újabb ajánlato készült tenni a játékosért.

Barcelona: A legfrisebb hírek szerint a katalánok kifizetik a brazil válogatott futballista 40 millió eurós kivásárlási árát a Guangzhou Evergrande együttesének. Részletek itt olvashatók.

Chelsea: Amit napok óta sejtetni lehetett az immáron hivatalos Tiemoué Bakayoko a Monaco középpályása a Chelseanél folytatja pályafutását, jelentette be a PL bajnok hivatalos oldala. A transzfer részleteiről itt olvashatnak.

AS Roma: A Leicester visszautasította a Roma 20 millió fontos Mahrezért tett ajánlatát. Írja a Sky Italia.

Tottenham: Pochettino máris megtalálta a Manchester Cityhez szerződő Kyle Walker utódját és az argentin mester a Porto védőjét Ricardo Pereirát szerződtetné 22 millió fontért a Sky Sports értesülései szerint.

Inter Milano: Olasz sajtóértesülések szerint Ivan Perisic a PL-be igazolhat a Manchester United együtteséhez, azonban a horvát középpályásért a milánóiak 48 milliót kérnek. A hírek szerint Mourinho akár Martial is feláldozná a horvát válogatott játékosért.

AC Milan: A nyár legnagyobb szenzációját szolgáltatta azzal a milánói klub, hogy a rivális Juventus védőjét Leonardo Bonuccit leigazolták. Bonucci a hírek szerint 42 millió euróért hagyta ott hét szezon után a torinói klubot aki már el is búcsúzott a torinói együttestől. A transzfer részletei itt olvashatók.

Manchester City: A Manchester City 10 millió fontért szerződtette Douglas Luizt a Vasco Da Gama csapatától. A brazil labdarúgó öt évre írt alá az angol együtteshez.

Juventus: a torinói együttes ismételten elutasította a Chelsea 61 millió fontos ajánlatát Sandro játékjogáért. A Juventus nem szeretné elveszíteni Dani Alves és Leonardo Bonucci után újabb alapembernek számító védőjüket.

Bayern München: Az AC Milan Renato Sanchesre is kivetette hálóját. 2 évre kölcsönvennék a Bayern Münchentől a portugál középpályást, majd 2019 nyarára 40 millió eurós kötelező vásárlási opciót foglalnának szerződésébe olasz sajtóhírek szerint.