Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bonucci: Köszönöm, hogy ehhez a nagy családhoz tartozhattam!

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk Leonardo Bonucci a nyár egyik legnagyobb szenzációját szolgáltatta azzal, hogy a Juventustól a rivális AC Milan együtteséhez igazolt.

Juventus FC v UC Sampdoria - Serie A

Leonardo Bonucci a Juventus 30 esztendős olasz válogatott védője hét szezon után hagyta ott a torinói csapatot és a rivális és ujjáépülő AC Milan együttesénél folytatja. A transzfer részletei itt olvashatók.

Bonucci a La Gazzetta dello Sport szombati számában búcsúzott el korábbi klubjától.

„ Hét szezon telt el. Hét győztes szezon, álmok megélésével, különleges és érzelmes kapcsolat alakult ki a Juvéval. Hat Scudetto, az összes megélt kihívásával. Nem kétség, sajnálom, hogy nem sikerült megnyernem a Bajnokok Ligáját, de a legnagyobb büszkeség az volt, hogy együtt érhettük el a sikereket és az, hogy ehhez a nagy családhoz tartozhattam. Mindig mindent beleadtam, tényleg, a végsőkig. Kaptam, adtam és tanultam – folytatta a Milan leendő csapatkapitánya – Visszatekintve azt látom, hogy ez egy csodálatos történet volt. Köszönettel tartozom a közösségnek, a kapitánynak, a csapattársaimnak és a szurkolóknak. Csodálatos történet. Köszönök mindent, Juve! ” búcsúzott el a torinói együttestől az olasz válogatott védője

A milánói együttes komoly erősítéseket hajtott már végre a jelenleg is tartó átigazolási szezonban, már hét játékost igazoltak a piros-feketék. A milánói együttesben folytatja pályafutását ugyanis: Franck Kessie (Atalanta, kölcsönbe), André Silva (FC Porto, 38 millió), Mateo Musacchio (18 millió), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg, 18 millió), Hakan Calhanoglu (Leverkusen, 22 millió), Fabio Borini (Sunderland, kölcsönbe), Andrea Conti (Atalanta, 25 millió), Leonardo Bonucci (Juventus, 42 millió)  A milánói együttes összesen 172 millió eurót költött új igazolásokra az eddigi transzfer időszakban.

Forrás: La Gazzetta dello Sport