Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Augusztus 19.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

Untitled collage (10)

Barcelona: A katalán együttes ajánlatot tett a Nice középpályásáért! A Sport információi szerint a Barcelona 30 millió eurót adna Jean Michael Seri játékjogáért cserébe! 

Real Madrid: Hosszabbíthat a “királyi gárda” tehetséges szélső támadója. A Marca információi szerint Marco Asensio egy új, 2023-ig szóló szerződés írhat alá a Real Madriddal, melynek köszönhetően évente 4,5 millió eurót tehetne zsebre! Bővebben itt!

Juventus: Gigaajánlat a Real Madrid középpályásáért! Az AS információi szerint a Juventus 75 millió eurós ajánlatot tett a korábbi Inter játékos, Mateo Kovacic játékjogáért. Az kínált összeget azonban a Real Madrid visszautasította! Bővebben itt

Paris Saint-Germain: Újabb gigaüzletet üthet nyélbe a PSG! A Mundo Deportivo információi szerint 180 millió eurót kész megadni Kylian Mbappé játékjogáért cserébe.