Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “Cristiano Ronaldo érdemli meg az Aranylabdát!”

Már javában tart az Aranylabda-kampány, amely során több játékos és edző is fel fog szólalni a szerinte Aranylabda-várományos játékos neve mellett. Most a Chelsea belga szélsője, Eden Hazard mondta el a véleményét. 

Eden-Hazard-Chelsea-650543

Forrás: dailymail.co.uk

A 26 éves belga támadó szerint kétség sem fér ahhoz, hogy Cristiano Ronaldónak kell megnyernie az Aranylabdát. Hazard úgy véli, hogy a portugálnak kulcsszerepe volt abban, hogy a Real Madrid bajnoki címet ünnepelhetett és megvédhette a címét a Bajnokok Ligájában. A játékos azért a saját esélyeiről is beszélt.

“Nekem esélyem sincs arra, hogy megnyerjem az Aranylabdát, sőt, nagyon sok játékos sokkal jobb nálam a listán, de azért örülök, hogy ott lehetek a legjobb 30 között. Szerintem Cristiano Ronaldo érdemli meg, hiszen megnyerte a La Ligát, a Bajnokok Ligáját, ráadásul Portugáliával az Európa-bajnokságot. Ha egyszer én is meg szeretném nyerni, akkor nekem is mindent meg kell nyernem hozzá. Nem tudom, hogy van-e erre esélyem a jövőben, igaz, nem is ez az első számú célom jelenleg.”

A héten jelentéttek annak a 30 játékosnak a listáját, akik közül kiderül majd a végső győztes. A France Football tavaly óta a FIFA-tól külön adja át ismét az év legjobbjának járó elismerést.