Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább száguld a Lazio – videóval

A minden idők leggyengébb szezonkezdetét produkáló Benevento a velük ellentétben szárnyaló Laziot fogadta a Serie A 11. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.

Soccer: Serie A; Benevento-Lazio

A legkevésbé a szurkolókon múlik a csapat sikertelensége (ansa.it)

A hazaiak edzőváltáson estek át a hét elején és a hétközi fordulóban már Roberto De Zerbin volt a felelősség, hogy valamilyen módon kiutat találjon a csapat eddigi reménytelen formájából. Kis híja volt csak az első pont megszerzésének a Cagliari otthonában, de végül szárd földről is vereséggel távoztak a “boszorkányok”. A Benevento helyzetét nem könnyíti, hogy a mai nap során a Lazio látogatott hozzájuk, míg a következő fordulóban a Juventus vendégei lesznek.

A mai mérkőzés kimenetele körülbelül a 4. percig volt kétséges, ekkor Immobile lefejelt labdáját Bastos gyakorlatilag a gólvonalról lőtte a kapuba. Az első percektől kezdve látszódott a két csapat közötti minőségbeli különbség, a vendégek 10 percenként gólt lőve a 24. percre gyakorlatilag végleg eldöntötték a találkozó sorsát. A Benevento második játékrész első felében ugyan kissé ráijesztett a már szokás szerint leeresztő Laziora, de ez csak a szépítő gól megszerzéséhez volt elegendő, a vendégek a mérkőzés végére összekapták kicsit magukat és újabb két gólt szerezve végül fölényes győzelmet arattak.

Benevento – Lazio 1-5 (0-3)
Gólszerzők: Lazaar (55.) ill. Bastos (4.), Immobile (13.), Marusic (24.), Parolo (76.), Nani (86.)

 A mérkőzés góljai:

A forduló további mérkőzései:

Tegnap:

Milan – Juventus 0-2 (részletes összefoglaló itt)
Roma – Bologna 1-0 (részletes összefoglaló itt)

Ma délután:

15:00 Crotone – Fiorentina (Digi Sport 2)
15:00 Napoli – Sassuolo (Digi Sport 1)
15:00 Sampdoria – Chievo
15:00 Spal – Genoa
15:00 Udinese – Atalanta
20:45 Torino – Cagliari (Digi Sport 1)

Október 30., hétfő:

20:45 Verona – Inter (Digi Sport 1)

(zp)