Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bréking: Gera Zoltán bejelentette visszavonulását!

Csütörtök este Facebook-oldalán jelentette be visszavonulását a kétezres évek egyik, ha nem legjobb magyar labdarúgója, Gera Zoltán.

(Fotó: MLSZ / Twitter)

Gera az elmúlt szezonban combhajlító-izom sérülése miatt alig tudott a Ferencváros rendelkezésére állni, hosszú kihagyás után az utolsó fordulóban tért vissza, a Balmazújváros elleni tét nélküli összecsapáson. Mint utóbb kiderült, ez volt profi pályafutása utolsó mérkőzése

Ezek után nem meglepő, hogy a 39 éves Fradi-ikon egészségi állapotával indokolta döntését Facebook-bejegyzésében. “A búcsú mindig fájó, és bár a szívem, mint mindig most is vinne még,-ezért is húztam ilyen sokáig a döntést -, de a testem már többször jelzett ez elmúlt időkben: elég!” – fogalmazott a remek középpályás.

Azt is elárulta, nem távolodik el a futballközegtől. “Most pedig egy új időszak kezdődik, de a focitól biztosan nem szakadok el. Hiszem, hogy valamiben segítségére tudok lenni labdarúgásunknak, a pályán kívül is” – tekintett előre a korábban az angol West Bromwich-nál és Fulhamnél is légióskodó játékos.

Gera Zoltán 39 évesen, 97 válogatott fellépéssel, 3 magyar bajnoki címmel és 5 MK-győzelemmel a háta mögött úgy döntött, befejezi aktív labdarúgó-pályafutását. Szép volt, Gerzson!” – búcsúzott Twitter-oldalán a válogatott korábbi csapatkapitányától az MLSZ.