Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák fizetési igénye elrémisztette a Hamburgot – sajtóhír

A napokban a német másodosztályban szereplő Hamburggal boronálták össze a magyar válogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst, ám a Ripost értesülései szerint a német együttes már nem szeretné leigazolni a szélsőt horribilis fizetési igénye miatt. 

Forrás: AFP

A magyar sportsajtó egyik kedvenc témája lett az elmúlt hetekben, hogy Dzsudzsák Balázs hol folytatja pályafutását, miután lejárt a szerződése csapatával, az al-Vahdával.

A legutóbbi hírek szerint a német másodosztályban szereplő Hamburg szerette volna megszerezni a súlyosan megsérült Jairo Samperio helyére. A Ripost viszont most úgy értesült, hogy ha a felek el is jutottak a tárgyalásig, az nem tartott sokáig, mivel a magyar focista olyan fizetési igénnyel állt elő, ami a németeket is megdöbbentette, és inkább elálltak az leigazolásától.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Dzsudzsák felől a MOL Vidi is érdeklődött, akiktől – szintén a Ripost értesülései szerint – havi 48 millió forintot szeretet volna kapni, de a klub azonnal nemet mondott. A magyar szélső az Egyesült Arab Emirátusokban eddig állítólag nagyjából napi 83 millió forintot keresett.

Mivel jelenleg nincsen profi csapata, így Dzsudzsák nem is kapott meghívót a válogatottba Marco Rossi szövetségi kapitánytól, aki addig nem is fogja behívni, amíg ez nem változik.