Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Tudnia kellene, hogy senki nem fog rá várni!”

A Real Madrid korábbi játékosa, az ígéretesen ívelő pályafutását szívproblémák miatt idő előtt befejező Rubén de la Red is elmondta véleményét az Isco-helyzetről.

De la Red (balra) és Isco (Kép: )

Mint ismert, a Malagá korábbi kiválósága az elmúlt időszakban csupán a cserepadon ül a blancók meccsei alatt, és legutóbb sem játszott egy percet sem a Barca elleni kupa-elődöntőben. Több korábbi Real-kötődséű játékos/vezető, példáu lJorge Valdano is elmondta már véleményét a mellőzött középpályás helyzetét illetően.

Legutóbb Rubén de la Red amilyen rövid, annál egyértelműbb üzenetet küldött Isconak. “A Real Madridnál mindenki nagyon jó játékos. Ha valaki nem játszik, akkor az azért van, mert a csapatásai felülmúlják! Neki is tudnia kellene, hogy a Real Madrid nem fog senkire sem várni!” – Így a pályafutását 25 esztendősen, 2010-ben befejező de la Red a Marcanak.

A most a Getafe B csapatánál dolgozó egykoron nagyon is tehetségesnek tartott játékos szavaiból az is kitűnhet, hogy szerinte Isco egyébként pont olyan, mint aki arra lavórozik, hogy eladja őt a klub.