Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Suárez szerint fontos a kupa

Alighanem rengeteg kritikusát elhallgattatta tegnap este Luis Suárez. Az FC Barcelona uruguayi klasszisa egyik legjobb meccsét játszotta a 2018-19-es idényben. A már hónapok óta kritizált csatár oroszlánrészt vállalt a Real Madrid legyőzéséből.

Az első félidei, gólmentes adok-kapok után szinte fesztivált rendezett az FC Barcelona, amely mind játékosminőségben, mind taktikai szempontból felőrölte a görcsös Real Madridot. A tét nem volt kicsit, hiszen a Király-kupa elődöntő visszavágójáról volt szó. A katalánok végül teljesen megérdemelten jutottak tovább a szenzációs ám papírformát igazoló győzelmüknek köszönhetően. A majdani fináléban az ellenfelük a Valencia és a Betis párharc győztese lesz.

A lefújást követően Suárez nagyon megkönnyebbülhetett, lévén nem győzte kiemelni, hogy a klubjuk számára igenis fontos terep a hazai kupasorozat:

„Nagyszerű meccset játszottunk, megérdemeljük a döntőt. Azok, akik azt mondják, hogy a Barcelona számára nem fontos a kupa: Csak meg kell nézni az eredményeinket, hiszen az elmúlt években mindig ott voltunk a döntőben.”

– büszkélkedett a 32 esztendős csatár.