Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Játékosa is kiállít Simeone mellett!

Azok után, hogy a “matracosok” ügyvezetője, Miguel Angél Gil Marín még a kínos kupabúcsút követően a nagy nyilvánosság előtt állt ki Diego Simeone vezetőedzője mellett, legutóbb a csapat hátvédje, a nyáron szerződtetett Felipe is védelmébe vette az argentin trénert.

(Kép: marca.com)

Egy biztos, Diego Simeonét nagy tisztelet övezi klubon belül a Wanda Metropolitanóban, igaz ez még akkor is, ha a csapat újfent csalódást keltő eredményt ért el hétvégi mérkőzésén. A Leganés elleni döntetlent követően a brazil Felipe is a szurkolók által egyre inkább kritizált Simeone mester mellé állt.

“Egyet biztosan mondhatok, ez az egész nem Simeone hibája!” – Idézi a hátvéd meccs utáni szavait a Marca.

“Egységesek vagyunk, nem keresünk bűnbakokat, és eszünkbe sem jut megjelölni neveket! Fiatal csapatunk van, lényegében hat hónapja ismerjük csak egymást. Pontosan tudjuk, hogy nem játszunk jól, és fejlődnünk kell. Ezen szeretnénk minél előbb változtatni!” – Tette még hozzá Felipe, akinek szavai nem biztos, hogy meg is nyugtatják majd az Atlético szurkolóit, hiszen a drukkerek a hangzatos gondolatok helyett most már inkább a jobb eredményekre kíváncsiak