Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: az ikon szerint Neuer marad

A minap az egyik legenda élesen támadta, egy másik pedig némileg a védelmébe vette a Bayern München bizonytalan jövő előtt álló kapusát…

A jelenleg is a Bayern München vezetőségében tevékenykedő egykori legendás kapus, Oliver Kahn elmondása szerint Alexander Nübel nyári érkezése ellenére is a 34 esztendős világbajnok Manuel Neuer maradhat a bajor gárda első számú kapusa, aki körül mostanság azért robbant ki a balhé, mert négy évvel szeretné meghosszabbítani szerződését, nem kettővel, ahogyan a klubja.

“Neuer a klub, a siker és a folytonosság ikonja. Nübel rendkívül tehetséges kapus, akinek most lehetősége lesz Neuer mögött fejlődnie és tanulnia. Nem sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy napról napra a világ legjobb kapusával dolgozzon együtt.”

A 92-szeres német válogatott Neuer egyébiránt 2011-ben a Schalkétől érkezett a Bayernhez, a gelsenkircheniek színeiben nevelkedve öt szezonon át volt első számú kapus a kék-fehéreknél mostani klubját megelőzően.

Neuer 2013-ban tagja volt a BL-t, Európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyerő csapatnak, összességében pedig hét német bajnoki címet és három DFB-kupát nyert az együttessel.