Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool lemondott Wernerről – sajtóhír

Tegnap robbant a sajtóbomba, miszerint Timo Werner kapcsán mégsem a Liverpool, hanem a Chelsea lehet a végállomás. Azóta a brit lapok azt is tudni vélik, hogy Jürgen Kloppék már letettek az RB Leipzig támadójának megszerzéséről.

Habár hosszú hónapokon keresztül udvarolt egymásnak Werner és a Liverpool, úgy fest mégsem jön össze a nagy üzlet. Pedig több szakértő is úgy vélte, hogy a német válogatott játékost egyenesen Klopp csapatába teremtették, stílusa tökéletesen illeszkedne a Vörösök rendszerébe.

A Pool azonban elengedte Timo Wernert, aki így jobb híján a Chelsea-nél köthet ki. Az angol Standard értesülései szerint az ügy hátterében az eredeti támadóhármas állhat. A Werner-üzlet kapcsán már a kezdetektől fogva az volt a legnagyobb kérdőjel, hogy mennyi lehetőség jutna a németnek Salah, Mane és Firmino társaságában. És nem csak a támadó volt bizonytalan ezzel kapcsolatban, hanem Kloppék is. Nem tudták volna garantálni Wernernek, hogy elegendő játékpercet kap, így inkább letettek róla és nem költöttek rá irdatlanul sok pénzt. Ez azt is jelenti, hogy a kispadról főleg Origi és Minamino fognak majd besegíteni a továbbiakban is.

A Chelsea-ben várhatóan sokkal nagyobb szerepet kaphat majd Werner. Lampardnak eddig sem volt nagy merítési lehetősége a középcsatár pozícióban, de ezzel az új igazolással elköszönhetnek majd akár Giroud-tól és Batshuayitól is. Tammy Abraham és Timo Werner lesz majd a két gólfelelős.