Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Erősebbek vagyunk, mint a Barca!”

A blancók kapusa, Thibaut Courtois a #Vamos című spanyol televíziós műsorban tekintett a La Liga folytatása elé.

“Alig várjuk, hogy újra kezdődjön a szezon, és a bajnoki címért küzdhessünk! Készen állunk arra, hogy három-négy naponta meccset játszunk!” – Kezdte Courtois.

“Furcsa lesz szurkolók nélkül, üres stadionokban futballozni, hiszen a drukkerek mindig extra motivációt jelentenek. Most viszont meg kell találnunk a plusz motivációnkat! Például, ugyan nem a Bernabéuban játszunk, de különleges dolog lesz pályára lépni az Alfredo Di Stefano arénában, abban a stadionban, amelynek neve a Real Madrid történelmének legkiválóbb játékosának a nevét viseli. Roppant különleges lenne mindannyiunk számára, ha mondjuk itt ünnepelhetnénk a bajnoki címet!” -Folytatta a belga hálóőr, aki szerint a Real – Barca versenyfutásban csak egy győztes lehet!

“Ez csak a személyes véleményem, de azt hiszem, erősebbek vagyunk, mint a Barca! Különösen annak fényében, hogy idén már legyőztük őket – Persze az is igaz, hogy utána kikaptunk a Betistől… De ez már a múlt, most csak is az számít, hogy készen álljunk a rajtra!” – Így Courtois.