Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aurelio de Laurentiis tisztázta játékosai helyzetét!

A Napoli több játékosának helyzete is gyakori téma a nemzetközi sportsajtóban. A klub elnöke, Aurelio de Laurentiis most elmondta, mit gondol ezekről a pletykákról.

Arkadiusz Milik, Kalidou Koulibaly és Fabian Ruiz a legkapósabb nevek a Napoli csapatánál. Azonban egyik játékos megszerzése sem könnyű feladat, tekintve a piaci értéküket. A koronavírus-járvány következtében történtő gazdasági visszaesés alaposan csökkentette a játékosok árát. Ennek ellenére sem fog olcsóbban megválni a gárda tagjaitól Aurelio de Laurentiis, legalábbis ezt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak:

Ruiz szerződéséből három, Koulibalyéból pedig még két év van hátra. Ha a Manchester United, a Manchester City vagy a PSG adna értük 100 millió eurót, azon valószínűleg elgondolkodnék és el is fogadnám az ajánlatot. Ugyanezekért a játékosokért egy 60 millió eurós ajánlat nem gondolkodtatna el. Nekem nincs szükségem pénzre. Vannak olyan klubok, amelyek 300-400 milliós adósságban úsznak. Én nem tartozok senkinek semmivel.

Nem ő volt az első, aki leszögezte, hogy a járvány okozta visszaesés ellenére nem fogják “kiárusítani” a legkeresettebb játékosaikat. Korábban ugyanezt mondta az Ajax sportigazgatója, Edwin van der Sar is.