Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belső feszültség a Románál egy lehetséges igazolás miatt! – sajtóhír

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az AS Roma érdeklődik a Chelseatől távozó Pedro iránt. Azonban nem biztos, hogy a spanyol játékos valóban az olasz fővárosban fog kikötni.

Pedrót 2015 nyarán igazolta le a Chelsea a Barcelona együttesétől. A spanyol játékos 201 mérkőzésen lépett eddig pályára a londoni alakulat színeiben, amelyeken 43 gólt szerzett és 28 gólpasszt is kiosztott.

Az utóbbi időszakban a támadó egyre kevesebb lehetőséghez jutott a “Kékeknél” és a nyáron lejáró szerződését sem hosszabbították meg, így Pedro ingyen távozhat a szezon végén. A Roma csapata érdeklődött is a spanyol iránt és állítólag már tettek is lépéseket a megszerzése érdekében. Ez azonban nem mindenki szerint jó döntés. A Sky értesülései szerint ugyanis Gianluca Petrachi sportigazgató már megegyezett a játékossal a klubváltásról, viszont James Pallotta a fővárosi alakulat elnöke nem érzi úgy, hogy szükségük lenne a spanyolra. Ennek következtében a sajtóhírek alapján Petrachi napjai meg vannak számlálva a “Farkasoknál”.