Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a héten nagy igazolást jelenthet be a Chelsea – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a jelentős nyári átalakulás előtt álló Chelsea együttese akár már ezen a héten bejelentheti egyik nagy kiszemeltje szerződtetését…

Az Evening Standard információi szerint megszületett az egyezség, és napokon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy a Chelsea együttese ötéves megállapodást kötött az RB Leipzig csapatától távozó Timo Wernerrel, aki német lapinformációk szerint kikerült a lipcseiek Bajnokok Ligája keretéből.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 31 meccs alatti 25 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 30 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 39 pályára lépés során 30-szor volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

Werner megszerzéséért korábban a “Kékek” mellett a Liverpool és a Manchester United együttese mutatott komoly érdeklődést.