Legendák Viadala

Az Inter játékosa visszatérhet a Bundesligába – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 július 3. 21:08

Az Inter elmúlt nyári szerzeménye elégedetlen helyzetével, akár csak a “kék-feketék” az ő teljesítményével, így távozhat, de egyelőre csak kölcsönbe.


Két Bundesliga csapat is, nevezetesen a Werder Bremen és a Wolfsburg is érdeklődik az Internazionale fiatal jobboldali középpályása, Valentino Lazaro iránt, a Sky Sports értesülései szerint. A 23 éves játékos jelenleg a Newcastle United együttesében szerepel kölcsönben.

Az első lépéseket a Werder Bremen tette meg még a koronavírus kirobbanásakor, így akkor abbamaradtak a tárgyalások. Most viszont újra felvették a kapcsolatot a csapatok illetékesei, és a brémaiak véglegesen szeretnék szerződtetni a játékost és nem csak kölcsönvenni, ahogy azt az Inter szeretné, ennek függvényében az ajánlatukat első körben visszautasította a milánói gárda, mondván, hogy kevés az az összeg amit adnának érte és egyébként is inkább kölcsönadnák őt. Viszont első körben ehhez a brémaiaknak hétfőn este ki kell harcolniuk a Heidenheim ellen a bennmaradást az első osztályban.

Mostanra pedig már a Wolfsburg is beszállt a küzdelembe Lazaróért, akit kölcsönvennének a következő évre, de szeretnének végleges megvásárlási opciót is a német klub vezetői. Ugyanis, ha jól teljesít az osztrák válogatott játékos, akkor szeretnék szerződtetni őt. A 28-szoros osztrák válogatott középpályásért érdeklődött Gulácsi Péter és Willy Orbán együttese, a RB Leipzig is, de a hírek szerint ők már nem tartanak igényt Lazaróra.

A 23 éves középpályás az elmúlt nyáron érkezett az Interhez 22 millió euróért. A kék-feketéknél eltöltött idő alatt 11 mérkőzésen kapott lehetőséget minden versenysorozatot figyelembe véve, azonban ezeken csak 513 perc jutott neki összesen, ennek következtében érthető, hogy januárban kölcsönbe ment a Newcastle csapatához a tavaszi idényre.