Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: három csapat akarja az Inter szélsőjét – sajtóhír

Azok után, hogy a Bayern München együttese nem élt a vételi opciós jogával és állandó kenyéradója, az Inter sem számol vele a jövőben, újabb csapatok mutatnak érdeklődést a vb-ezüstérmes horvát szélső megszerzése iránt…

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Bayer Leverkusen, az RB Leipzig és a Hertha BSC csapata egyaránt komoly vételi szándékot mutat Ivan Perisic megszerzése iránt az Inter csapata felé.

A 31 éves játékos 2015-ben 15 millió euró ellenében szerződött a Wolfsburgtól a milánóiakhoz, ennél olcsóbban pedig nem szeretnének túladni rajta. Perisic az első három szezonjában rendszerint a csapat leghasznosabb játékosai közé tartozott előkészítései és góljai révén, azonban a horvát válogatott szélső 2018-2019-es idénybeli teljesítménye csak árnyéka volt korábbi önmagának, így döntöttek múlt nyáron a kölcsönadása mellett.

Az elmúlt szezont így tehát már a Bayern alkalmazásában töltötte, minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen nyolc találatot szerzett, négy bajnoki találat mellett háromszor a BL-ben is eredményes tudott lenni. Ennek ellenére nem döntöttek a játékos végleges megvásárlása mellett. Az Antonio Conte múlt nyári kinevezésével stílusváltáson áteső milánói gárdánál Perisicre többé nincs szükség, így bizonyára a “Vörös Ördögök” elfogadható áron csaphatnának le az egykori vb-döntős szélsőre.