Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb igazolást jelentett be a Bayern München! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München újabb játékos szerződtetését jelentette be, akit ezúttal a Marseilletől szereztek meg.

A német rekordbajnok az elmúlt 24 órában már 4. igazolását jelentett be. Azt követően, hogy Marc Roca, Eric Maxim Choupo-Moting és Douglas Costa is a bajorokhoz csatlakozott, a klub újabb játékos leigazolását tette közzé hivatalos fórumain. Ez a futballista Bouna Sarr, akit a Marseille csapatától igazoltak le 10 millió euró ellenében. A francia jobbhátvéd 4 éves szerződést írt alá. A bejelentés után az alábbiakat mondta:

Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan csapathoz csatlakozhatok, mint a Bayern. Ez egy valóra vált álom és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy további sikereket érjen el a gárda.

Sarr 2015 nyarán került a Marseillehez, amelynek színeiben összesen 181 alkalommal lépett pályára. Ez idő alatt 8 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. Legnagyobb sikere a francia csapattal a 2017/18-as szezonban elért Európa Liga döntő volt. Új klubjában a 20-as mezszámot fogja viselni.