Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: CR a Fradi ellen kerül vissza a kezdőbe?

A Juventus trénere, Andrea Pirlo megerősítette, hogy a koronavírus-fertőzéséből felépülő Cristiano Ronaldo ott lesz a keretben csapata vasárnap délutáni (15:00, Tv: Digi Sport 1) bajnokiján a Spezia otthonában. 

A portugál világsztár Covid-kálváriáját és a tesztelés elleni kifakadását mindannyian ismerhetjük. Most azonban, hogy az ötszörös Aranylabdás klasszis csapata legutóbbi négy mérkőzését kihagyni kényszerült,a Spezia ellen visszatérhet a csapatba, pontosabban a keretbe. Utóbbit erősítette meg Andrea Pirlo vezetőedző a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

Jó állapotban van, végre negatív lett a tesztje, így a csapattal tarthat.Otthon folyamatosan edzésben volt. Persze ez nem ugyan olyan, min a pályán, így nem hiszem, hogy az elejétől a pályán lesz. Most az a legfontosabb, hogy visszatért, hiszen már csak a puszta jelenlétével is dob a csapaton!” – Így Pirlo, aki a torinóiak egyik másik kulcsjátékosáról, az augusztusban megműtött Matthijs de Ligt állapotáról is friss információkkal szolgált:

“Az orvosa kérésére sajnos Matthijs esetében még várnunk kell egy hetet, hogy pontosabb képet kaphassunk az állapotáról. Szerencsére azonban nincs semmiféle problémája, már edz a csapattal, csupán szüksége van még erre a kis időre.”

Mindezek fényében nem kizárt, hogy a torinóiaknak a Fradi elleni szerdai BL-találkozón lesz két nagy visszatérője: CR a kezdőcsapatba; de Ligt a cserepadra?!