Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21: “sokat vártunk erre a győzelemre”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar U21-es válogatott péntek este 2-0-ra felülmúlta Oroszországot a jövő márciusban kezdődő magyar-szlovén közös rendezésű Európa-bajnokság elleni utolsó felkészülési mérkőzésen…

Az U21-es válogatott szövetségi edzője, Gera Zoltán a mérkőzést követően a Nemzeti Sport Online részére a következőképpen értékelte a találkozót:

“Sokat vártunk erre a győzelemre! Jól játszott a csapatunk egy jó ellenfél ellen, elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, teljesítményével. Akik csereként léptek pályára, azok is hozzátettek a meccshez. Csapatként sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban és nagyon kellett már ez a siker, főleg az Eb előtt egy olyan válogatott ellen, amely szintén szerepel a kontinensviadalon. Felszabadultak a játékosok, és mit tagadjam, én is nagyon felszabadultam, hiányzott a siker. De nem ünnepeljük túl, mert tudjuk, hogy nagyon sokat kell még fejlődnünk, hogy az Eb-n felvegyük a versenyt a legjobbakkal.”

A jövő évi korosztályos Európa-bajnokság során a csoportmérkőzéseket március 24. és 31. között játsszák le, míg a kieséses szakasz összecsapásaira május 31. és június 6. között kerül sor. Hazánkban az újonnan átadásra kerülő Bozsik Aréna mellett Székesfehérváron, Győrben és Szombathelyen játszanak majd mérkőzéseket.