Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Végleg betelt a pohár, már januárban távozni akar a mellőzött játékos! – Sajtóhír

Az utóbbi időszakban is sokat beszéltek, beszéltünk mi is Isco esetleges téli távozásáról. Most, hogy egyre közelebb a januári átigazolási időszak, a 28 esztendős középpályás pedig továbbra sem játszik sokat a Real Madridban, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy James Rodriguez útját követheti majd.

A madridi sportsajtóban például már úgy fogalmaznak, hogy Iscónál betelt az a bizonyos pohár, a korábbi Malagá-játékos megelégelte a helyzetet, és azon munkálkodik, hogy már a télen elengedjék őt a blancók.

Az As című fővárosi sportnapilap szerint Isco türelme elfogyott, az Európa-bajnokság előtti fél évben rendszeres játéklehetőségre vágyik, ami egyet jelent azzal, hogy belátta, ezt Madridban nem fogja megkapni.

A Real Madrid utóbbi három találkozóján Isco rendre a kispadon ült, és egyértelműnek tűnik, hogy Zidane nagy kedvence, Lucas Vázquez, vagy a két brazil fiatal, Rodrygo és Vinícius Junior is előtte van a sorban. Nem is beszélve arról, hogy Fede Valverde az utóbbi időszakban sérüléssel bajlódott, mégsem Isco lépett elő kezdőjátékossá.

Az As azért megjegyzi azt is, hogy Isco bármennyire is távozni akar januárban, a világjárvány miatt a klubok jelen piaci helyzetét ismerve, valamint Isco 6 millió eurós éves madridi fizetését figyelembe véve, nem feltétlenül lesz egyszerű bárkivel is megállapodnia akár a játékosnak, akár a Real Madridnak.